Despre mine

Ma numesc Sanda Docan, sunt licentiata in psihologie, sunt psiholog si psihoterapeut. Detin dreptul de libera practica in Psihoterapie Experientiala si Hipnoterapie. Sunt membra a Colegiului Psihologilor din Romania si a Asociatiei de Psihoterapie Experientiala si Hipnoterapie.
Fiecare dintre noi se naste cu un dar, un har pe care sa-l ofere lumii pentru ca ea lumea sa devina mai frumoasa, mai buna. La un anumit moment al vietii mele am descoperit care e darul meu. Acela de a indruma oamenii sa se regaseasca pe ei insisi, de a le aduce o raza de speranta in suflet ca se poate si altfel de cum stiau, de a sadi incredere, curaj, bucurie, de a influenta si contribui la transformarea lor personala.
• Ce fac?
Astfel am inceput sa organizez ateliere de dezvoltare personala pentru copii si adolescenti, seminarii pentru parinti si seminarii pentru cuplu.
Ofer servicii in domeniul psihoterapiei:
• Psihoterapie individuala
• Psihoterapie pentru copii
• Psihoterapie pentru adolescenti

• Psihoterapie de cuplu si familie

• Psihoterapie de grup

Pentru cei ce isi doresc sa reusesca acolo unde isi propun, cei ce isi doresc sa isi implinieasca visele, cei ce isi doresc imbunatatirea relatiilor cu copiii, parintii, partenerul (de cuplu sau afaceri), colegii, prietenii, rudele cu ei insisi. Pentru ce cei isi doresc sa se simta in acord cu fiinta lor interioara, sa fie in echilibru, acceptare si intelegerea propriilor suferinte, neimpliniri si deceptii. Pentru cei ce isi doresc sa invete medote noi de gestionare a conflictelor, imbunatatirea starii de sanatate, a calitatii propriei vieti. Psihoterapia se adresea atat adultilor, celor ce sunt intr-o relatie, celor ce sunt deja parinti sau urmeaza sa devina parinti cat si copiilor si adolescentilor.

image (51)

image (42)

image (4)

”Și eu pot”

Ne naștem liberi, curajoși, plini de încredere și îndrăzneală! Pe parcurs ne dăm seama, parcă dintr-o dată, că …

Despre Atelierele Bucuriei

In cadrul Atelierelor Bucuriei ne concentram pe descoperirea resurselor interioare si cultivarea abilitatilor de comunicare …

Cere ajutor, este normal

Haideți sa aflăm împreună cum facem să nu mai fim la îndemâna capcanelor pe care le întâlnim la tot pasul.